Hrvatska promocija Campari kalendara za 2010.

Predstavljanje Campari kalendara 2010. održat će se u Khala wine baru u Zagrebu sa početkom u 21h koji će ekskluzivno za tu prigodu poprimiti scene samog seta snimanja kalendara. Zaštitno lice hrvatske promocije bit će Vedrana Linardić koja će do Khala wine bara stići na crvenom Campari motoru te photoshootingom prenjeti dašak atmosfere kao na kalendaru. Priča se vrti oko potrage za “nečim” (Campari).

 
Nakon održane uvodne riječi od strane predstavnika Camparija sa Vedranom se potpisuje ugovor kojim ona postaje zaštitno lice spomenutog brenda.
 
Ovogodišnji kalendar krasi glumica Olga Kurylenko. Prekrasna Ukrajinka najpoznatija je po ulozi Bond djevojke u filmu “Zrno utjehe”.
 
Kao Bondova djevojka pozirala je u glamuroznom svijetu ljubitelja Martinija, tako da nije ni čudno što je upravo Olga Kurylenko izabrana za novo lice poznatog pića Campari.
 
DIO ONOGA STO VAS CEKA POGLEDAJTE NA VIDEU:
 
Jedanaesto limitirano izdanje Campari kalendara sadrži elemente čiste fascinacije i sofisticiranosti kroz neke od najzanimljivijih mjesta, trenutaka i rituala grada Milana.
 
Filippo Mutani je fotograf zadužen za fotografije sa snimanja, dok je Simone Nervi radio fotografije za kalendar.

Cjelokupna promocija napravljena je u produkciji agencije «Promoteka».
Ispred ulaza u Khala wine bar dočekat će vas koktel majstor koji radi show sa vatrom i koktelima, te perkusijonist na udaraljkama i plesačice. Zajedno stvaraju fascinantnu,užarenu atmosferu kako bi ljudi i prije samog ulaska u klub osjetili jačinu Camparija.